Coöperatieve interactie voor
gezondheid en vitamine B12

Interactie

De leden van coöperatie Vitamine B12 - 4MedBox wisselen na hun instemming informatie uit over het onderzoek om ieders individuele gezondheid te bevorderen.

Gezamenlijk onderzoek

Meer kennis verwerven over gezondheid en vitamine B12

Een tekort aan vitamine B12 openbaart zich meestal heel langzaam.  De bijbehorende gezondheidsklachten zijn vaak vrij vaag. Vegetariërs en veganisten kennen een verhoogd risico door hun voedingspatroon. Over de relatie tussen de hoeveelheid vitamine B12 en iemands gezondheid is nog relatief weinig concreet bekend. Vitamine B12 - 4MedBox wil deze ongewenste situatie door onderzoek(en) doorbreken. Het draait daarbij zowel om vroegtijdige en goede diagnose als om effectieve behandeling van vitamine B12-tekort. Iedereen kan aan het onderzoek van dit burgerinitiatief meedoen.

Individuele deelname

Eigen gegevens delen en profiteren van onderzoek

Iedereen kan deelnemen aan het onderzoek aangaande vitamine B12 door lid te worden van coöperatie Vitamine B12 – 4MedBox. Als deelnemer aan het onderzoek wordt u o.a  gevraagd  bestaande en toekomstige B12-testresultaten te delen. Daarnaast zal een aantal andere gezondheidsaspecten gemonitord worden.
De leden voeren het onderzoek zelf uit door eigen gegevens te verzamelen. De coöperatie zorgt voor verwerking van de individuele gegevens tot bruikbare informatie en inzichten. De uitkomsten uit een onderzoek zijn aan derden te verkopen. De individuele deelnemer, lid van Vitamine B12 – 4MedBox, houdt het zeggenschap over de eigen gegevens en bepaalt zelf hoe deze persoonlijke gegevens eventueel gedeeld worden.

Exclusieve 4MedBox

Genieten van gemakken van uniek instrument

De 4MedBox is een online dienst die faciliteert en beschermt. De nieuwe technologie van de 4MedBox is speciaal ontwikkeld om grootschalige onderzoeken te faciliteren zoals dat naar de oorzaken van vitamine B12-tekort. Bescherming van persoonsgegevens en andere formaliteiten zijn geregeld.
Iedere deelnemer houdt de eigen gegevens in de eigen 4MedBox bij inclusief eventuele transacties met anderen. De 4MedBox zorgt voor individueel beheer van de eigen gegevens en privacybescherming.

Vitamine B12 - 4MedBox

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • n.n.b.

  • Kanaalpark 157, 2321 JW Leiden


© 2020 SAMENZICHT Consultancy en 4MedBox BV

Ontwerp en vormgeving door SAMENZICHT Consultancy